Tjänster

Nybyggnation

Våra experter bygger ert nya hus. Vi har samarbete med duktiga arkitekter som hjälper er förverkliga ert drömhus. Husen byggs i lösvirke eller lättbetong.

Taklaeggare & Plaatslagare i Skaane - Dennis Bygg AB - Vaara tjaenster: Nybyggnation & renovering

Tillbyggnation

Funderar ni på att bygga ut? Vi hjälper er skapa nya ytor med allt från utbyggnad av hus, garage, carport, altan och trädäck/terrass.

Taklaeggare & Plaatslagare i Skaane - Dennis Bygg AB - Vaara tjaenster: Tillbyggnation, Funderar ni paa att bygga ut? Vi hjaelper er skapa nya ytor med allt fraan utbyggnad av hus, garage, carport, altan och traedaeck/terrass.

Takläggning

Vi är experter på takläggning i Skåne, vi hjälper dig att lägga nytt tak, renovera ditt gamla tak med mera. Våra takläggare ser till att du som kund blir nöjd. Läs mer om takläggning i Skåne!

Taklaeggare & Plaatslagare i Skaane - Dennis Bygg AB - Vaara tjaenster: Taklaeggning, Vi aer experter paa taklaeggning, vi hjaelper dig att laegga nytt tak, renovera ditt gamla tak med mera. Vaara taklaeggare ser till att du som kund blir noejd.

Gräv & schakt

Vi utför det mesta inom mark, gräv, schakt och grundarbeten runt om i Skåne. Allt efter kundens önskemål med en välutbildad och erfaren personal.

Taklaeggare & Plaatslagare i Skaane - Dennis Bygg AB - Vaara tjaenster: Graev & schakt, Vi utfoer det mesta inom mark, graev, schakt och grundarbeten runt om i Skaane. Allt efter kundens oenskemaal med en vaelutbildad och erfaren personal.

Mur & puts

En bra fasad är en viktig investering. Vi erbjuder tjänster som fasadrenovering, tegelputs och murning. Alltid med kundens önskemål i fokus.

Taklaeggare & Plaatslagare i Skaane - Dennis Bygg AB - Vaara tjaenster: Mur & puts, En bra fasad aer en viktig investering. Vi erbjuder tjaenster som fasadrenovering, tegelputs och murning. Alltid med kundens oenskemaal i fokus.

Kakel & klinkers

Dennis bygg hjälper dig med renovering & nybyggnation av badrum samt kök. Med ett stort urval av kakel & klinkers hjälper vi er hitta just det ni önskar.

Taklaeggare & Plaatslagare i Skaane - Dennis Bygg AB - Vaara tjaenster: Kakel & klinkers, Dennis bygg hjaelper dig med renovering & nybyggnation av badrum samt koek. Med ett stort urval av kakel & klinkers hjaelper vi er hitta just det ni oenskar.

Måleri

Vi tar hand om det du behöver hjälp med inom måleri. Våra målare är experter och har en lång erfarenhet och strävar alltid efter att göra ett bra jobb.

Taklaeggare & Plaatslagare i Skaane - Dennis Bygg AB - Vaara tjaenster: Maaleri, Vi tar hand om det du behoever hjaelp med inom maaleri. Vaara maalare aer experter och har en laang erfarenhet och straevar alltid efter att goera ett bra jobb.

Renoveringar

Vi hjälper dig med alla sorters byggarbeten och renoveringar. Vi har lång erfarenhet och bred kunskap inom bygg och renovering.

Taklaeggare & Plaatslagare i Skaane - Dennis Bygg AB - Vaara tjaenster: Renoveringar, Vi hjaelper dig med alla sorters byggarbeten och renoveringar. Vi har laang erfarenhet och bred kunskap inom bygg och renovering.

Snickeri

Dags att bygga nytt? Eller renovera och fräscha upp? Vi är specialiserade inom snickeri och kan hjälpa dig med alla typer av snickeriarbeten, stora som små.

Taklaeggare & Plaatslagare i Skaane - Dennis Bygg AB - Vaara tjaenster: Snickeri, Dags att bygga nytt? Eller renovera och fraescha upp? Vi aer specialiserade inom snickeri och kan hjaelpa dig med alla typer av snickeriarbeten, stora som smaa.

Rivning

Vi utför rivningar av alla typer av konstruktioner, med rätt personal och maskiner utförs jobben på ett säkert och professionellt sätt.

Taklaeggare & Plaatslagare i Skaane - Dennis Bygg AB - Vaara tjaenster: Rivning, Vi utfoer rivningar av alla typer av konstruktioner, med raett personal och maskiner utfoers jobben paa ett saekert och professionellt saett.

Badrum

Vi hjälper er med allt från rivning till nytt badrum med komplett inredning. Självklart har vi våtrumsbehörighet och är anslutna till BKR.

Taklaeggare & Plaatslagare i Skaane - Dennis Bygg AB - Vaara tjaenster: Badrum, Vi hjaelper er med allt fraan rivning till nytt badrum med komplett inredning. Sjaelvklart har vi vaatrumsbehoerighet och aer anslutna till BKR.

Golvläggning

Golvet är en viktig del i ett rums design. Konsten ligger i att golvet ska tåla slitage samtidigt som det ska ge en skön känsla. Vi hjälper er att hitta rätt.

Taklaeggare & Plaatslagare i Skaane - Dennis Bygg AB - Vaara tjaenster: Golvlaeggning, Golvet aer en viktig del i ett rums design. Konsten ligger i att golvet ska taala slitage samtidigt som det ska ge en skoen kaensla. Vi hjaelper er att hitta raett.

Plåtslagning

Vi erbjuder erfarna plåtslagare i Skåne. Vi är en totalentreprenör inom plåtslageri och hjälper privatpersoner såväl som företag. Våra plåtslagare ser till att du som kund blir nöjd! Läs mer om plåtslagning i Skåne.

Taklaeggare & Plaatslagare i Skaane - Dennis Bygg AB - Kontakta oss