Takläggare i Skåne

Erfarna takläggare

Om det är dags för en takrenovering eller att lägga nytt tak så hjälper våra erfarna takläggare i Skåne er. Vi är specialiserade på takmontering och takrenovering. Våra takläggare har lång erfarenhet och stor kunskap när det kommer till takarbeten. Vi arbetar med alla sorters tak och alla typer av material såsom tegel, plåt, papp och betong. Vi arbetar med högkvalitativt material som är anpassat för det nordiska klimatet. Oavsett om det är ett stort eller litet projekt som innefattar renovering eller omläggning av taket så hjälper vi på Dennis Bygg er! 

Nytt tak eller takrenovering?

Hur kan man veta om det är dags att byta bostadens tak? De flesta tak håller i ca 30-50 år, plåttak ca 30-40 år medans tegeltak är lite slittåligare och håller därmed lite längre. Det är viktigt att se över takets tätning och isolering med jämna mellanrum så att allt ser bra ut. Vi rekommenderar även att en takbesiktning utförs var 10-15 år ca för att se hur takets skick är. Att lägga ett nytt tak innebär också en investering i bostaden och gör bostaden mer attraktiv samt höjer oftast marknadspriset!

I många fall kanske det endast räcker med en takrenovering. En takrenovering är enklare och kostar inte lite mycket som ett nytt tak utan är ett sätt att förlänga livstiden på det befintliga taket. 

Arbeta som takläggare i Skåne

En takläggare arbetar på höga höjder uppe på bostadens tak och klär taket med exempelvis tegel eller plåt, därför är säkerhet a och o i vårt arbete. Våra takläggare besitter stor kompetens och bred kunskap inom just takläggning, takrenovering och arbeten kring tak. 

För oss är det en självklarhet med nöjda kunder och konkurrenskraftiga priser. Fördelen med ett nytt tak är att det höjer bostadens värde. Ett nytt tak leder vanligtvis också till lägre energiförbrukning vilket är bra för miljön såväl som plånboken. Vi innehar ansvarsförsäkring och F-skattsedel samt är momsregistrerade. Utöver detta hjälper vi dig också med ROT-avdraget som innebär att du har rätt att dra av 30% på arbetskostnaden om du renoverar din bostadsrätt eller ditt småhus.

Vi utgår från Önnestad utanför Kristianstad men har hela Skåne som arbetsplats. Vårt team består också av erfarna plåtslagare i Skåne! Vi erbjuder gratis offert och ser fram emot att hjälpa er med era tak. Kontakta oss för takläggare i Skåne!