Renoveringar

Badrumsrenovering och fasadrenovering

Hos oss kan ni få hjälp med alla typer av reparationer och renoveringar. Reparationer kan innefatta allt från att täta fönster till att måla både inne och utvändigt . Våra kompetenta arbetskraft utför arbeten inom snickeri och murning. Kort sagt allt du kan tänka dej. Vi är flexibla under arbetet och tar stor hänsyn till dina synpunkter.

Vi utför det mesta från fasadrenoveringar takrenoveringar, badrumsrenoveringar, golvbyten, köksbyten spackling arbete i privata hem till större renoveringar av fastigheter. Med ett brett kunnande och väl utvecklat kontaktnät kan vi åta oss så gott som alla arbeten med bibehållet bra resultatet samt att kostnaden hålls nere.

Värdehöjning

Denna tjänst passar dej som ska sälja ett objekt och därför höja dess värde. Att renovera inför en försäjlning är lite av en konst. Det gäller att veta vad som säljer bra på marknaden och hur man ska komma dit så kostnadseffektivt som möjligt.

Vi kan komma till plats och ge dej förslag på olika lösningar med olika material, färger och så vidare. Värdehöjningsarbeten kan innefatta allt från ommålning till att ta bort hela väggar. Det viktiga är att dina investeringar ger god avkastning.