Plåtslagare i Skåne

Erfarna plåtslagare

Vi på Dennis Bygg är ett mångsidigt byggföretag som innehar specialistkompetens inom plåtslageri och takläggning. Vi är en totalentreprenör inom plåtslageri och hjälper privatpersoner såväl som företag, bostadsrättsföreningar och andra organisationer. Hos oss får du förmånliga priser på material såväl som vårt arbete och vi håller oss alltid till priset på offerten. Vi finns i Önnestad utanför Kristianstad men har hela Skåne som arbetsfält.

Vi kan också hjälpa dig med ROT-avdraget som innebär att du som äger bostadsrätt eller småhus har rätt att dra av 30% på arbetskostnaden. Är du i behov av hjälp med plåtslageri i Skåne så hör av dig till oss för att få en gratis offert. 

Arbete som plåtslagare

Som plåtslagare arbetar man ibland på hög höjd på byggnadens tak med att klä tak och/eller fasader samt tilläggsisolering och såklart plåt. Utöver detta arbetar vi också med att bocka, klippa och falsa plåt till rätt form samt storlek. Våra plåtslagare besitter stor kompetens och bred kunskap inom just plåtslageri och arbeten kring plåt. 

Kontakta oss på Dennis Bygg för plåtslagare eller takläggare i Skåne!